Make your own free website on Tripod.com
.::Tokoh::.
Jika pintu dihadapanmu tertutup, ketahuilah bahawa masih ada pintu lain yang masih terbuka...
11-02-2003
Adakah anda menggunakan telefon bimbit?

Jika anda membuat panggilan, gunakanlah telinga pada sebelah kiri, ini kerana ia akan mengakibatkan...
Lanjut >>
 

Perasmian laman web SMK Tun Ismail yang bertempat di Makmal Bestari SMK Tun Ismail, pada 8 Julai 2006 bersamaan 12 Jamadilakhir 1427 H, tepat pada pukul 9.00 pagi oleh Yang Berbahagia En.Jailani bin Rusni , Pengarah Pelajaran Johor.Baru-baru ni SMK Tun Ismail telah menghantar wakil untuk ke pertandingan Kuiz ICT Kolej Poli-Tech Mara, Batu Pahat. pertandingan ini diwakili oleh pelajar Tingkatan 6. Para pelajar berkenaan yang berlatar belakangkan ICT telah menyahut cabaran untuk ke pertandingan tersebut. Sekolah menghantar 3 orang pelajar kesana.

Pada 5 hingga 9 Jun, SMKTI telahmenghantar 9 orang wakil ke peringkat negeri bagi menjayakan Johor Extreme Challenge, bertempat di Kem Pengakap Jubli Intan, Tanjung Labuh, Batu Pahat. Peserta peserta yang meyertainya ialah dari Badn Unit Beruniform Bukan Kerajaan (NGO), Negeri Johor...

Pada 20 dan 21 Julai, SMKTI akan menghantar wakil ke pertandingan hoki peringkat MSSM Daerah Batu Pahat. Peserta seramai 15 orang, bertempat di SMK Teknik Batu Pahat.

Arkib Berita::.
Berita-berita lepasan yang menarik sepanjang tahun ini. Sekolah SMK Tun Ismail yang cukup aktif dengan aktiviti kokorikulum dan kokurikulum, telah menaikkan nama sekolah ini, dengan jayanya. Tahniah kepada para pelajar.
Lanjut >>

Perhatian kepada para pelajar SMK Tun Ismail..
Kepada para pelajar sila tingkatkan mutu pembelajaran anda, Ini kerana kita tidak boleh lalai dan leka jika kita terus berada ditingkat atas. Berusahalah...
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Perhatian kepada guru-guru SMK Tun Ismail..
Kepada guru yang menjalani kursus di Batu Pahat, anda diminta menyerahkan borang pelepasan sebelum 25 Jun 2006

Lanjut >>
   
Saturday 12 May, 2007 Last update:
   
Copyright 2006 SMK Tun Ismail. All Rights Reserved.